De Hangende Tuinen groep 5 Blog

Dinsdag 4 november 2014.

Per toeval liep ik vanmiddag een tussenlokaal binnen bij BS Pendula en wie waren daar bezig?…… Groep 5 met hun Vergeetvogels. Juffrouw Gerda had haar klas in drie groepjes verdeeld en de kinderen van een van die groepjes waren lekker bezig om Vergeetvogels te vormen van krantenpapier met schilders tape eromheen. Ik heb altijd de associatie van kleien met kranten, als ik de kinderen zo bezig zie om hun vogels de juiste vorm te geven.

“Héééééé,” riep ik verrast en blij. “Héééééé juffrouw Maritéééééé,” riepen de kinderen net zo verrast en net zo blij. Ik kon het niet nalaten om snel even wat foto’s te maken van het proces. Snel, omdat ik eigenlijk mijn spullen aan het bij elkaar zoeken was voor de plusactiviteit solderen, die zo zou beginnen.

Die gaat als een speer

Deze gaat als een speer

Wat een supervogels gaan dit worden…